Serviceavtal

Du kan teckna ett serviceavtal med oss. Då sköter vi om er anläggning med jämna intervaller som vi tillsammans kommer överens om. Vi servar ert aggregat enligt tillverkarens skötselråd och anvisningar.

Vi tecknar serviceavtal med privatpersoner, Brf, företag, förskolor m.fl. Vi håller koll på när det är dags och bokar tid med er. Vi beställer hem rätt sorts filter och om aggregatet behöver övrig service ( byte av drivrem eller andra komponenter som slits ut ) så ombesörjer vi det efter att ni har godkänt kostnad för reservdel och arbetstid för detta.

En ventilationsanläggning är en fast installation i er bostad/kontor/lokal och den behöver regelbunden service och filter för att fungera optimalt till en så låg energikostnad som möjligt. Ett serviceavtal med oss gör detta:

  • Bekvämt
  • Enkelt
  • Prisvärt
  • Smidigt
  • Regelbundet

Kontakta oss idag så skickar vi en offert på lämpligt serviceavtal.

Vad gäller för rot-avdrag på service?

Vid service, felsökning, eller allmän översyn medges ej rot-avdrag. Om det däremot blir fråga om reparation, vid nyinstallation eller utbyte av frånluftsfläkt/aggregat då får man ansöka om rot-avdrag. Vid kanalrengöring och rengöring av köksfläkt och imkanal så kan man ansöka om rot-avdrag.

Om ditt aggregat eller fläkt går sönder och din garanti på detta har gått ut, kontakat då ditt försäkringsbolag och hör med dom om du kan ta utbyteskostnaden på din hemförsäkring.

Vad vi gör

Från projekt till färdig anläggning

På företaget finns en bred kunskap och vi är med hela vägen, från första kontakt till färdigt projekt. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb service.

När du arbetar/anlitar oss så kan du vara säker på att vi har en personlig kontakt med dig både under projektets gång och efter avslut.

TEAM Sydvent

Vårt företag genomsyras av ett personligt engagemang och hög kvalitet. Vi är ett familjärt och lokalt företag där beslutsvägarna är korta. Det gör det enkelt både att samarbeta med oss men även att jobba hos oss.

Alla typer av projekt

Vi på Sydvent tar den roll som våra kunder har behov av, från småhus till kommersiella fastigheter. Vi har höga ambitioner när det gäller flexibilitet, samarbete och kostnadseffektivitet.

Framtiden

Vi ingår nu i Free2Move Holding som förutom Sydvent även äger Free2Move AB som har en unik kompetens av att skapa uppkoppling, smart styrning och säker kommunikation till fastighetens alla enheter. Genom detta kan vi erbjuda oändliga möjligheter till integration mellan fastighetsteknisk utrustning och befintliga IT system. I koncernen ingår även Solortus AB som levererar och installerar kompletta och nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalitet